اثاثیه؛ رسانه و پلتفرم لوازم خانگی، دکوری، آشپزخانه
دانشنامه مطالب راهنما و دانستنیهای مفید با موضوعات گوناگون
این پلتفرم در مرکز رسانههای دیجیتال و مرکز توسعه فرهنگوهنر در فضای مجازی وزارت فرهنگوارشاد کشور، به ثبت رسیده است و کلیه حقوق قانونی آن محفوظ میباشد.
اخطار!!!: هرگونه کپی و الگوبرداری ممنوع است! و پیگرد قانونی دارد!
Copyright© All rights Reserved
با تنور برقی بیشتر آشنا شوید
تنور برقی از آن وسایل جالبی است که شاید وجودش در آشپزخانهتان ضروری نباشد اما حضورش میتواند آشپزخانه را متنوع و جذاب کند. چطور؟ امکان پخت نان لواش یا مواد غذایی دیگری مثل انواع کرپ که با خمیر نازک درست میشوند، تنوع و جذابیت زیادی به مسیر آشپزیکردنتان میدهد. قبول دارید؟ این وسیله که علاوه بر خاورمیانه در میان نقاط مختلف دیگر دنیا هم طرفدار و کاربرد دارد، به پخت نانهایی مانند لواش، پیتا و انواع دیگری از خمیرها کمک میکند.
ساختار تنور برقی بسیار ساده است. یعنی اصلا و ابدا با وسیلهای پیچیده سروکار ندارید و استفاده از آن به مهارت و تخصص خاصی در آشپزی نیازمند نیست. این تنور، سطحی محدب است که با پهنکردن خمیر روی آن، حرارت به خمیر منتقل و پخته میشود. چون وسیله با انرژی برق کار میکند، سرعت داغشدن بالایی دارد و میتواند در عرض چند دقیقه به شما نانی خوشمزه تحویل دهد.
ساختار دستگاه تنور برقی را بشناسید
همانطور که گفته شد، تنور برقی دارای سطحی محدب است که به کمک الکتریسیته داغ میشود و با تهیهٔ انواع خمیر و کشیدن خمیر روی این سطح محدب میتوان نانها و مواد غذایی مختلفی مانند خمیر پیتزا را آماده کرد. شیوهٔ عملکرد این دستگاه به گونهای است که بعد از اتصال آن به برق، سریع و تند داغ میشود و المنتهایی که در زیر و بالای صفحه محدب تنور برقی وجود دارند، شروع به گرم و داغشدن میکنند.
با داغشدن المنتها، حرارت به صفحهٔ محدب هم منتقل میشود و لایهٔ خمیری که روی آن قرار گرفته، خیلی ساده و سریع میپزد. اصلا لازم نیست که نگران چسبیدن خمیر به سطح محدب دستگاه باشید. چون این سطح، جنسی نچسب دارد و به راحتی میتوانید نان و مواد دیگر را از آن جدا کنید. نچسببودن سطح تنور برقی به شما کمک میکند تا وسیله را راحت و بدون دردسر بشویید. پس همیشه هم نچسببودن بد نیست!
و اما نکات پیش از خرید:
در جریان طیف قیمت و نظرات خریداران قبلی تنور برقی باشید
قیمت تنور برقی چندان ارزان و اندک نیست. برای خرید این وسیله باید از ۵۰۰ هزار تومان به بالا هزینه کنید. اگر به آشپزی علاقهٔ چندانی ندارید یا این کار را به طور حرفهای و برای کسب درآمد انجام نمیدهید، احتمالا نیازی هم به خرید تنور برقی نخواهید داشت و حضور این وسیله در منزلتان غیرضروری خواهد بود. اما اگر آشپزی حرفهای هستید پس باید تجهیزات کارتان را هم در اختیار داشته باشید و احتمالا حضور تنور برقی در آشپزخانهتان هم باری را از دوشتان برمیدارد و به افزایش کیفیت آشپزیتان اضافه میکند.
با کمی جستوجو در میان نظرات کسانی که قبلا این محصول را خریدهاند، دید بهتری نسبت به تنور الکتریکی پیدا میکنید. مثلا ما در گشتوگذاری که در وبسایتهای ایرانی مانند دیجیکالا و وبسایتهایی خارجی مانند آمازون داشتهایم به بررسی نظرات کاربران پرداختهایم تا ببینیم که این وسیله چطور میتواند مفید و کاربردی باشد. به قسمت بعدی توجه کنید.
نظرات کاربران مختلف
این موارد را حتما در نظر بگیرید
در آخر
همانطور که در ابتدای مقاله هم گفته شد، خرید تنور برقی از ضروریات آشپزخانه نیست اما میتواند به متنوعکردن فرایند آشپزی و غذاهایی که میپزید، کمک کند. فقط نان لواش نیست که با تنور برقی به خوبی پخته میشود، انواع و اقسام غذاهای ایتالیایی، مکزیکی، عربی و… هم نیاز به خمیرهایی دارند که به کمک تنور برقی به راحتی میتوان آنها را آماده کرد.
مثلا تورتیلا نوعی نان نازک است که با آرد سفیدی درست میشود که به شدت آسیاب و با گوشت و مواد مختلف دیگر خورده میشود. ریشهٔ این نان مکزیکی است و اگر بخواهید میتوانید آن را با تنور برقی در عرض چند دقیقه درست کنید. تورتیلا، نان لواش، نان پیتا (نان نازک و گردی که در خاورمیانه و کشورهای مختلف جهان درست میشود) و…، با تنور برقی پخته میشوند و کیف درستکردن غذایی خوشمزه را برایتان به وجود میآورند.
.
منابع:
درجه | https://www.daraje.com