راهنمای سفره یکبار مصرف

« راهنما و دانستنی‌ها »

⇠ سفره یکبار مصرف حتماً باید دارای پروانه ساخت ، علامت استاندارد ، مجوز بهداشت و نام و نشان کارخانه تولیدکننده باشد.

⇠ سفره یکبار مصرف را فقط از مراکز معتبر خریداری کنید.

⇠ از گذاشتن نان و یا هر ماده غذایی دیگری درسفره یکبار مصرف جداً خودداری کنید.

⇠ سفره با کیفیت و استاندارد انتخاب کنید.در سفره یکبار مصرف بی‌کیفیت، مرکب نقوش سطح آن، به راحتی به محض تماس با دست جدا شده و دست را رنگی میکند. این مواد رنگی برای سلامتی انسان مضر است.برخی از تولیدکنندگان سفره یکبار مصرف،برای کاهش هزینه های خود از کربن که ماده ارزان ولی خطرناک است،استفاده میکنند.کربن اگر با دست و یا مواد غذایی تماس داشته باشد، اثرات مخربی را برای افراد به همراه خواهد داشت.

⇠ از سفره یکبار مصرف نباید بوی نامطبوع استشمام شود.

⇠ سفره یکبار مصرف مرغوب، دارای رنگ روشن و شفافی است و در آن ذرات ریز پراکنده سیاه رنگ وجود ندارد.

.

منابع:
.http://harirplastic.com

error: Alert: Content selection is disabled!!